Vacature begeleider

Ben jij iemand die het leuk vindt om innovatief te werken binnen een gemotiveerd team en ben jij empathisch, flexibel, geduldig, heb je kennis van autisme en ben jij in staat om ontwikkelingsgericht en kind volgend te werken? Dan zoeken we jou!

Wij zoeken voor onze locatie in Culemborg begeleiders voor kinderen tussen de 9 en 18 jaar, die vaak al jaren tussen wal en schip vallen en daardoor thuis zijn komen te zitten. We bieden hen een integrale vorm van zorg en onderwijs aan, zodat ze weer in ontwikkeling komen om vervolgens een zo stevig mogelijke plek in de maatschappij te kunnen vinden. Hierbij is maatwerk per kind noodzakelijk en gebaseerd op de zeven pijlers van Linawijs: veiligheid, tijd, flexibiliteit, context, motivatie, rust en aansluiten op ontwikkelingsniveau en behoeftes van het kind.

Begeleiders (m/v) voor 16-32 uur

 

Profiel

Een Linawijs begeleider is iemand die:

  • kind volgend en ontwikkelingsgericht kan en wil werken;
  • kan reflecteren op eigen gedrag;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • stressbestendig is;
  • creatief is in het omgaan met de kinderen en bij het inspelen in onverwachte situaties;
  • uitgaat van de motivatie en de mogelijkheden van het kind.

 

Wij vragen

  • minimaal HBO niveau;
  • SKJ registratie;
  • ervaring met individuele begeleiding.

 

Wat ga je doen?

Als begeleider is de eerste stap om langzaam het vertrouwen van het kind te winnen. Dat vereist veel tact, geduld, empathie, kennis van de problematiek en een specifieke attitude van de begeleider. Dit gebeurt allereerst ambulant en later op locatie. Tijdens deze eerste fase vindt ook de beeldvorming plaats, waarbij informatie van het kind, de ouders en begeleider besproken worden in een ambulant team met leerkracht, andere begeleiders, ouders en experts. Vanuit deze beeldvorming wordt duidelijk welk aanbod het beste aan sluit op de ontwikkelingsniveaus van het kind op oa cognitief, sociaal emotioneel en sensorisch gebied. Vervolgens wordt het aanbod vormgegeven dat het kind mogelijk eerst thuis en wanneer het hier aan toe is op de locatie van Linawijs aangeboden krijgt.

 

Heb je belangstelling?

Mail je motivatie en curriculum vitae naar info@linawijs.nl ovv ‘solliciteren’.