13 comments

 • Jantiene

  Een prachtig initiatief en ik hoor er graag meer over!

 • Yvonne Lamers

  Beste Linawijs,

  Wat een geweldig initiatief! Mijn zoon, inmiddels 16, is een van de thuiszitters die nooit ergens zijn “plek” kan vinden. Vanaf zijn 8e herhaaldelijk opgenomen geweest door de enorme prikkels waar ze hem mee zouden leren omgaan………maar niks lukte en altijd wordt het weer afgeschoven op zijn “onwil” wat enorm pijnlijk is om te zien en te horen. Daarbij verscheurt het mijn kind en ons gezin.
  Ik ga het volgen en wens jullie alle succes!! zodat er minder kinderen en jongeren depressief thuis komen te zitten met alle gevolgen van dien.

 • Marion Steigerwald

  Ik ben inmiddels bezig om iets op te zetten voor kinderen met autisme in combinatie met sport naschools en tijdens vakanties in de regio Tiel, met als doelstelling ze de (sociale) regels binnen de verschillende sporten te leren kennen zodat ze kunnen doorstromen naar de reguliere sportclubs. Dit idee ook ontstaan doordat ik voor mijn zoontje van 4 met autisme geen dagbesteding/nso of vakantie opvang, waar hij zo’n behoefte aan heeft en hij zo graag mee wil doen. Hij valt tussen wal en schip.omdat hij geen verstandelijke beperking heeft maar wel 1 op 1 begeleiding nodig heeft.
  Daarom willen wij in kleine groepjes van 6 kinderen met 2 begeleiders en een trainer ze dit gaan bieden.
  Jullie superveel succes met dit fantastische initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *