13 comments

 • Mariska van Vugt

  Wat een mooi initiatief om kinderen een leerontwikkeling op maat te kunnen bieden! Precies wat kinderen met autisme/ McDD nodig hebben. Ik ken het worstel-en-kom-boven proces met mijn eigen kind. Die heeft ondanks een weg vol weerstand en hobbels in het onderwijs nu een goede basis om verder te kunnen in deze maatschappij.

 • beste mensen,
  Wat een mooi initiatief! Sluit ook aan bij wat ik te bieden heb op dit moment in mijn werkplaats in Langbroek: beeldhouwen of andere creatieve activiteiten voor deze jongeren. Ontmoeting, sociale contacten, structuur, en sociale vaardigheden. Meer zelfvertrouwen krijgen. Ik heb hier een vaste dag voor gereserveerd. Als ik iets kan betekenen hoor ik dit graag.

 • Hallo,
  Een initiatief dat wij van harte onderschrijven en ook op enigerlei wijze willen ondersteunen. In heel het land zijn ouders en andere betrokkenen bezig om alternatieven op te zetten voor uitgevallen kinderen. Wij proberen deze in beeld te houden. Ik tel er nu al een stuk of 10. Om ze niet alleen in beeld te houden maar ook elkaar te laten ontmoeten houden we regelmatig bijeenkomsten. De eerstevolgende is aanstaande 23 april in Amsterdam. Het zou fantastisch zijn als Linawijs daar ook bij kan zijn! Neem contact op met lex@adviescentrumthuiszitters.nl En neem ook een kijkje op de website: http://adviescentrumthuiszitters.nl/

 • Anja Jongman

  Wat een prachtig initiatief, helaas wonen wij in het oosten van het land. Hebben jullie de ambitie om landelijk te gaan met Linawijs?
  Dat zou geweldig zijn, ook onze dochter valt tussen wal en schip en wil niets liever dan naar school kunnen en leren.
  Er zitten ook hier teveel kinderen thuis.

 • Yessica Jaspers

  Dit is precies het soort ontwikkeling die ik mijn kind van harte gun!
  Na 3 jaar thuiszitten, uitleggen, verdedigen, vechten, verdriet, wanhopen, en smeken, wordt hier verwoord wat ik vanaf het begin heb geprobeert uit te leggen.
  In één woord, geweldig!

  Laat deze kinderen onze maatschappij leren, hoe we hun leerbaar kunnen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *